Verbouw

Meer ruimte in huis nodig, maar niet toe aan een verhuizing? Een verbouwing kan de oplossing zijn! Oost Bouwservice heeft jarenlange ervaring op het gebied van verbouwen en andere bouwwerkzaamheden.

Er zijn verschillende soorten verbouwingen waarbij Oost Bouwservice je tot dienst kan zijn:

  • aanbouw
  • dakopbouw
  • verbouwingen in huis

 

Aanbouw

De meest voorkomende manier om een woning uit te breiden, is een aanbouw te plaatsen. Bij een aanbouw heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je meer ruimte creëren door een uitbouw aan de voorkant, bijvoorbeeld een erker, of aan de achterkant, bijvoorbeeld een bijkeuken, te laten plaatsen. Of misschien wil je je woning wel uitbreiden door een uitbouw aan de achterzijde te plaatsen waar je jouw droomkeuken in kan realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet je al wat je wilt of kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden van een aanbouw en kunnen we een offerte op maat voor je maken.

aanbouw
 
 
dakopbouw

Dakopbouw

Een andere mogelijkheid voor het uitbreiden van je woning is om een dakopbouw of een nokverhoging te plaatsen. Een dakopbouw is een verhoging van het platte dak. Op deze manier zet je een compleet nieuwe verdieping op je woning. Wanneer je een dakopbouw op een schuin dak wilt, kan dat ook. Dat wordt een nokverhoging genoemd. Op deze manier creëer je een compleet nieuwe verdieping. Daar zit hem ook het verschil met een dakkapel. Hier wordt immers enkel de ruimte in de bestaande kamer uitgebreid. Een dakopbouw kun je laten plaatsen op een plat dak: zo creëer je een compleet nieuwe verdieping. Maar het is ook mogelijk om een dakopbouw op een garage of carport te plaatsten. Zo kun je een extra slaapkamer realiseren of een nieuwe badkamer. Advies nodig? Oost Bouwservice staat je graag te woord.

 

 

Verbouwingen in huis

Een muur uitbreken om een open keuken te creëren of een scheidingswand plaatsen om juist twee aparte kamers te maken? Ook dat kan bij Oost Bouwservice. Wij kunnen je van dienst zijn bij verschillende verbouwingen in huis. Denk bijvoorbeeld aan:

  • wanden plaatsen
  • wanden slopen
  • kastenwand creëren
  • nieuw plafond
  • nieuwe vloer leggen

nieuw plafond
 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan!