Renovatie en onderhoud

Heb je een wat oudere woning en kan deze wel een renovatie gebruiken? Of zijn het je kozijnen die aan vervanging toe zijn? Voor al je renovatie en onderhoud staat Oost Bouwservice voor je klaar.

Enkele voorbeelden van renovatie en onderhoudswerkzaamheden:

  • complete renovatie
  • dak renovatie
  • vervangen kozijnen of deuren
  • klein onderhoud

 

Complete renovatie

Wanneer je een oude woning hebt, is een complete renovatie wellicht noodzakelijk. De oude isolatie wordt vervangen, er worden nieuwe muren geplaatst en misschien wil je wel een serre aanbouwen. Ook het metselwerk en het voegwerk van de woning kan vernieuwd worden. Renovatie heeft twee grote voordelen:

  • het wooncomfort blijft op peil of verbetert
  • de waarde van de woning blijft constant of stijgt

Wanneer je je woning laat renoveren door de vakmannen van Oost Bouwservice, ben je verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap. Wij zijn pas klaar met ons werk wanneer de klant tevreden is!

 
complete renovatie
 
 
dak renovatie

Dak renovatie

Heeft je dak zijn beste tijd gehad, dan is het tijd deze te vervangen. Een dakrenovatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Wanneer de dakconstructie van je woning nog in prima staat is, kun je ervoor kiezen om alleen de dakbedekking te vernieuwen. Er kunnen nieuwe dakplaatjes geplaatst worden en de isolatie kan van buitenaf vernieuwd worden. Op deze manier merk je er binnen weinig van. Het is echter ook mogelijk dat de hele constructie van het dak aan vervanging toe is. Dit is vaak het geval bij oude, vochtige woningen. In dat geval wordt er een compleet nieuwe dakconstructie gerealiseerd. In sommige gevallen is het echter wel mogelijk je huidige dakpannen te hergebruiken.

 

Kozijnen en deuren vervangen

Zijn je kozijnen aan vervanging toe of wil je graag nieuwe deuren voor je woning? Ook dan kan Oost Bouwservice van dienst zijn. Wij repareren je huidige kozijn of vervangen deze indien reparatie niet meer mogelijk is. Ook wanneer je je houten kozijnen wilt vervangen door een kunststof variant, kun je bij Oost Bouwservice terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van je kozijnen of deuren.

 
nieuwe deur
 
Renovatie binnenshuis

Klein onderhoud

Ben je zelf niet zo handig met een hamer of zaag en heb je iemand nodig die voor jou een kastenwand kan plaatsen? Of wil je wat deuren laten afhangen? Ook voor klein onderhoud in huis neem je contact op met Oost Bouwservice. Wij staan voor je klaar en helpen je bij al het klein onderhoud.

Neem contact op met Oost Bouwservice voor een vrijblijvende offerte.