Badkamers

Een badkamer is een plek waar je tot rust wilt komen. Het is een veelgebruikte ruimte in je huis. Je wilt dan ook optimaal kunnen genieten van deze plek in huis. Is jouw badkamer aan vervanging toe? Neem dan contact op met Oost Bouwservice. Wij installeren en monteren de complete badkamer en verzorgen het tegelwerk en de afwerking, zodat jij kunt genieten van je nieuwe favoriete plek in huis.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het verbouwen van de badkamer. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende verbouwingen:

  • complete badkamer make-over
  • tegelwerk vervangen
  • vervangen van een bad door inloopdouche
  • bad plaatsen
  • badkamermeubel monteren

Complete badkamer verbouwing

Je bent van plan om je hele badkamer aan te pakken? Je hebt alle spullen al uitgezocht en zoekt nu een bouwbedrijf die je kan helpen met de verbouwing? Oost Bouwservice is de juiste keus en staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Wij werken samen met een vast team van loodgieters en installateurs en kunnen zo een vlotte samenwerking garanderen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw badkamer make-over!


Bad plaatsen, inloopdouche installeren of badkamermeubel monteren?

Je wilt lekker kunnen badderen, de kinderen makkelijk kunnen wassen in een bad, maar hebt momenteel alleen een douchcabine in je badkamer? Of wil je juist je huidige bad vervangen door een luxe inloopdouche? Of misschien heb je een badkamermeubel gekocht, maar ben je niet in staat deze te monteren? Oost Bouwservice regelt de verbouwing voor je. Wij installeren een bad voor je, vervangen je huidige bad door een inloopdouche of monteren je nieuwe badkamermeubel. Mogelijkheden zijn er volop. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen: neem contact met ons op.

complete badkamer
 
tegelwerk inloopdouche

Tegelwerk

Een goede manier om je badkamer een frisse, nieuwe uitstraling te geven, kan door het huidige tegelwerk aan te pakken. Ook voor het vervangen van het tegelwerk in je badkamer ben je bij Oost Bouwservice aan het juiste adres. Onze vakmensen staan voor je klaar. Naast het tegelwerk in de badkamer, kunnen wij ook het andere tegelwerk in je woning verzorgen.

Meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de verbouwing van je badkamer? Neem contact met ons op.