Tegelwerk

Het tegelwerk voor je badkamer, keuken of woonkamer is sfeerbepalend. Wanneer je tegels wilt laten plaatsen, dient dit uiteraard op een goede en nette manier te gebeuren. Oost Bouwservice verzorgt je tegelwerk op professionele wijze, zodat je weer trots kunt zijn op je mooi betegelde badkamer, keuken of woonkamer.

Wij kunnen het tegelwerk in verschillende ruimtes voor je verzorgen:

  • badkamer
  • keuken
  • woonkamer

Tegelwerk in de badkamer

Je wilt de badkamer een nieuw uiterlijk geven, dan kun je uiteraard een complete badkamerverbouwing starten, maar soms volstaat alleen nieuw tegelwerk ook al. Wanneer je de tegels hebt uitgezocht en op zoek bent naar een bouwbedrijf die de tegels in de badkamer kan plaatsen, neem je contact op met Oost Bouwservice. Wij plaatsen en leggen op zorgvuldige en professionele wijze de tegels voor je, zodat jij kunt genieten van de nieuwe, frisse uitstraling van je badkamer.


tegelwerk in de badkamer
 
tegelwerk

De keuken en het tegelwerk

De keuken een nieuwe uitstraling geven? Dat kan door het plaatsen van een nieuwe keuken of een keukenrenovatie, maar je kunt ook de achterwand van de keuken opnieuw laten betegelen. Met een ander soort tegels, kun je jouw keuken al een compleet nieuw uiterlijk meegeven. Oost Bouwservice begint aan het tegelwerk in de keuken, wanneer jij je nieuwe tegels hebt uitgezocht. De betegeling gebeurt op een nette, professionele manier en binnen korte tijd is jouw keuken weer als nieuw!


Tegels in de woonkamer

Ook voor de woonkamer zijn tegels heel geschikt. In combinatie met vloerverwarming heb je een heerlijk warme vloer die ruimte geeft om te leven. Het voordeel van een tegelvloer is dat je je niet druk hoeft te maken, wanneer er een glas wijn op de vloer valt of voor krassen door spelende kinderen of honden- of kattennagels. Ook voor het leggen van de tegelvloer in de woonkamer neem je contact op met Oost Bouwservice. Uiteraard is het ook mogelijk om tegelwerk op de muren van de woonkamer te zetten. Dit geeft mooie accenten en kan die lange muur van de woonkamer net even breken. En wat te denken van tegelwerk om de open haard. Op deze manier komt de open haard mooi naar voren en wordt het echt een pronkstuk van je woonkamer.


betegeling badkamer


Wil je weten wat Oost Bouwservice voor jouw tegelwerk kan betekenen, neem dan contact met ons op.