Nieuwbouw

Je wilt een nieuwe schuur achter het huis zetten? Of wil je graag op je nieuwe veranda kunnen genieten in je luie stoel van je tuin? Bouwservice Oost levert kwaliteit, service en vakmanschap en maakt deze nieuwbouw-dromen voor je waar!

Nieuwbouw is er in verschillende soorten. Oost Bouwservice kan je onder andere van dienst zijn bij de realisatie van:

  • een nieuwe (houten) schuur
  • een overkapping voor het terras
  • een vakantiehuisje op je droombestemming

 

Een nieuwe schuur bouwen

Het kan zijn dat een uit de hand gelopen hobby ruimte nodig heeft. Of misschien passen de fietsen niet in de garage, omdat je daar immers de auto al hebt staan. Het bouwen van een schuur kan dan een goed idee zijn. Soms volstaat een houten schuurtje, of tuinhuisje, al. Maar ook wanneer je een grote schuur wilt bouwen, kun je bij ons terecht.

houten schuur en overkapping
 
overkapping

Overkapping

Een overkapping bouwen heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat je een beschut terras creëert en daarmee de felle zon, koude wind en regen weert. Je kunt dus langer buiten zitten en genieten van je tuin. Ook staan je tuinspullen beschut en kun je ze dus gewoon laten staan na een dagje genieten. En denk eens aan de feestjes die je kunt gaan geven. Doordat je altijd droog en beschut zitten, kunnen deze altijd buiten plaats vinden! Wanneer je een overkapping wilt bouwen, helpt Oost Bouwservice je bij de realisatie ervan. Of je nu kiest voor een houten overkapping als verlengstuk van je huis of een prieel in het midden van je tuin. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Het bouwen van een vakantiehuis

Misschien droom je al jaren van een vakantiehuisje en heb je de ideale locatie al gevonden. Wat rest is het bouwen van het vakantiehuis. Ook met deze vorm van nieuwbouw kan Oost Bouwservice je van dienst zijn. Wij kunnen deze helemaal compleet voor je realiseren, zodat jij voortaan je vakanties daar kunt vieren!

vakantiehuisje

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Oost Bouwservice!