Keukens

Heb je een nieuwe keuken gekocht? En zoek je een bouwbedrijf die dit voor je kan plaatsen? Neem dan contact op met Oost Bouwservice. Wij plaatsen en installeren de hele keuken voor je van A tot Z. Samen met een vaste groep van loodgieters en installateurs zorgen wij ervoor dat je nieuwe keuken op vakkundige wijze wordt gemonteerd en geïnstalleerd.


Instaleren van de nieuwe keuken

Het plaatsen en installeren van een nieuwe keuken is nauwkeurig werk. Wij plaatsen de keuken op vakkundige wijze en stellen de kasten op de juiste manier af. Op deze manier wordt alles kaarsrecht gemonteerd. Ook wanneer je een extra wand wilt plaatsen of juist een muur door wilt breken, realiseren wij dit voor je. Voor het installatiewerk en het loodgieterswerk heeft Oost Bouwbedrijf een vast team. Op deze manier verloopt de samenwerking soepel en snel. Ook verzorgen wij de afwerking die bij het plaatsen van een keuken komt kijken. Denk hierbij aan kleine stukadoorwerkzaamheden, tegelwerk en extra timmerwerk. Wanneer je de nieuwe keuken door ons laat plaatsen, doen wij dat voor je van A tot Z!


instaleren keuken


Keuken installeren

Keuken plaatsen

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt veel kijken. Wij hebben de meest voorkomende werkzaamheden voor je op een rijtje gezet:

  • slopen en afvoeren van de oude keuken
  • instaleren nieuwe keuken
  • maatwerk
  • loodgieterswerk
  • elektra
  • tegelwerk

Uiteraard kun je ervan op aan dat bovenstaande werkzaamheden tot in de puntjes door ons verzorgd worden. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.